BEP HAZIRLAMA AŞAMALARI

BEP HAZIRLAMA AŞAMALARI AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİR.

1) Değerlendirme amacıyla RAM'a sevk edilmesine karar verilen öğrenci için "EĞİTSEL DEĞERLENDİRME İSTEĞİ FORMU" doldurulur.

2) Öğrencinin velisi tarafından RAM'dan randevu alınır ve randevu günü ve saatinde VELİ okuldan alacağı Eğitsel Değerlendirme İstek Formu ve Öğrenci Belgesi ve öğrenci ile birlikte RAM'a gider.

3) Ram'dan gelen sonuca göre aşağıdaki işlemler yürütülür;

a) Öğrencinin tüm derslerden "Kaba Değerlendirmesi" alınır. (Kaba değerlendirme formları doldurulur.)

b) Kaba değerlendirme sonucuna göre öğrencinin hangi derslerden Bireyselleştirilmiş Eğitim alacağına karar verilir.

c) Kararlaştırılan derslerle ilgili "Eğitsel PErformans Formu" doldurulur. ( İlgili BEP DOsyasının içinde Mevcuttur.)

d) Alınan "Eğitsel Performansa Göre" öğrencinin BEP'i (Bireyselleştirilmiş Eğitim Planı) hazırlanır. HAZIRLANMASI GEREKEN NİHAİ BEP DOSYASINI BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ. (Bu aşamada Erbaa RAM'a ait websitesinden destek alınabilir. http://erbaaram.meb.gov.tr/bep/planhazirla/ogrencibilgileri.php )