TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ İLE SALTUKOVA İLKOKULU'NDAKİ GELİŞMELER

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" ile okulumuzda eğitim ortamları zenginleştirilmeye devam ediyor.


Eğitim ortamlarını iyileştirmek, okullar arasındaki farklılıkları azaltarak öğrenciler için fırsat ve imkan eşitliği sağlamak, öğretmenlerin meslekî gelişimlerini desteklemek, okul iklimini güçlendirmek, okulların fizikî ortamlarının bakım, onarım ve donatım ihtiyaçlarını karşılayarak eğitimin niteliğini artırmak amacıyla 81 ilde hayata geçirilen "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" okulumuzda da verimli bir şekilde başarıyla yürütülüyor.

Proje kapsamında yeni Anasınıfımız faaliyete geçmiş olup; Bilgisayar, Yazıcı vb. teknolojik araç-gereç desteği ile Oyun ve Spor malzemeleri temin edilmiştir. Mevcut Anasınıfımız yenilenmiş olup, Okul Kütüphanemiz yeni tasarımıyla çocukların hizmetine sunulmuştur. Özel Eğitim Sınıflarımız yeniden düzenlenmiştir. Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfımız araç-gereçleriyle düzenlenmiştir. Fen ve Labaratuvar malzemeleri temin edilmiştir. Aynı zamanda Matematik Seferberliği, Okulumda Hayat Var Projesi çalışmaları devam etmektedir. E-Twinning ve Anadolu Masalları Projeleri yürütülmektedir. Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası, Futbol Turnuvası, Yakantop Turnuvası ile Keman ve Satranç Egzersizleri yapılmaktadır. Okulumuzda Futbol, Basketbol, Voleybol ve Yakantop sahaları yenilenmiştir. Öğretmenlerimiz Yüzyüze ve Uzaktan Hizmetiçi eğitimler almaktadır.

Proje kapsamında okulumuzun gelişmesini sağlayan başta Milli Eğitim Bakanlığımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere İdareci, Öğretmen, Veli ve Öğrencilere; emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 4  kişi beğendi