ZONGULDAK / ÇAYCUMA - Saltukova İlkokulu

Saltukova İlkokulu

Saltukova Beldesi Hürriyet Cad. No145 67970 Çaycuma / ZONGULDAK
Vizyon
Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
0 - -
Ulaşım
Çaycuma-Bartın karayolu 10. km üzerinde Zonguldak Hava Limanı yol ayrımından içeri girilip kasaba merkezine giden ana yol üzerinde yer almaktadır.
Servis Bilgisi
Çaycuma-Saltukova arası Saltukova Birlik Koop. toplu taşımacılığı yapılmaktadır.Ayrıca demiryolu ulaşımı da mevcuttur.Beldemizde Zonguldak Hava Limanı bulunmaktadır.
Okulumuz Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi´nde yer almaktadır.
İl-60km İlçe-13km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda satranç egzersizi yapılmakta olup okul içi ve ilçe bazındaki turnuvalara katılım sağlanmaktadır.
Okulumuzda E-Twinning kapsamında projeler yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuz adına yurt dışı Erasmus+ KA1 ve KA2 düzeyinde projeler hazırlanıp başvuru yapılmaktadır.