Saltukova İlkokulu
SALTUKOVA BELDESİ KOKAKSU MAH. ATATÜRK CAD. SALTUKOVA ILKOKULU SİTESİ NO 135 ÇAYCUMA / ZONGULDAK

VİZYON

Bilimsel ve çağdaş eğitimi prensip edinen, teknolojik gelişmeye açık, planlama ve uygulama yeteneğine sahip, eğitimin hedefine sevgiyle ulaştığı içinde yaşayan tüm bireylerin mutlu olduğu, çağdaş medeniyetler seviyesinde bir kurum olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda yönetmeliklerin uygulandığı, çağdaş eğitim anlayışını benimseyen, çalışmalarında bilimsel tutum ve davranışları esas alan, enerjisi ve motivasyonu yüksek, yaratıcı, kendisine, ailesine, çevresine ve ülkesine faydalı olmayı hedef olarak benimseyen, çalışkan, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgür bireyler yetiştirmektir.

Normal Öğretim

Servis Bilgisi

Çaycuma-Saltukova arası Saltukova Birlik Kooperatifi ile toplu taşımacılık yapılmaktadır.Ayrıca demiryolu ulaşımı da mevcuttur.Beldemizde Zonguldak Hava Limanı bulunmaktadır.

İl-60km İlçe-13km uzaklıktadır.

Okulumuz Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi´nde yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuzda satranç ve keman öğretimi egzersizi yapılmakta olup okul içi ve ilçe genelindeki turnuvalara katılım sağlanmaktadır.

Okulumuzda E-Twinning kapsamında projeler yürütülmektedir.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuz adına yurt dışı Erasmus+ KA1 ve KA2 düzeyinde projeler hazırlanıp başvuru yapılmaktadır.